Acts + voorstellingen


Voorstellingen en acts zijn geschikt voor scholen, zorginstellingen maar ook voor festivals, openingen, bedrijfsfeesten etc. Indien gewenst op maat gemaakt.

"Ik wil voor jou een liedje spelen"
(tijdsduur ongeveer 45 minuten)
Interactieve clowneske act, waarin Puk, je raadt het al, zijn kunsten wil vertonen op zijn saxofoon. Dit levert glorieuze momenten op, maar ook als het niet lukt laat Puk zien wat het met hem doet. Mag ik voor Jou…? Zullen we samen…? Kun jij dat ook…? Ooooh wat doe jij nou…? Elke voorstelling eindigt in een feest!

"De saxofoon vertelt"
(tijdsduur ongeveer 45 minuten)
Clown Puk valt van de ene verbazing in de andere bij het ontdekken van de 4 verschillende saxofoons. Wat gebeurt er met Puk als hij de grote baritonsaxofoon ziet staan en deze bespeelt. Is hij stoer en sterk of…? Tijdens deze zoektocht worden de verschillende instrumenten allemaal door Puk zijn gevoel op hun eigen wijs vrolijk, verbaasd, verdrietig, verliefd, boos etc. Bij emotie en muziek hoort natuurlijk ook een bepaalde manier van bewegen. Wie kan dit beter showen dan clown Puk. Kortom een feest voor ogen, oren en…? Aan deze voorstelling is de workshop ‘Emotie en Muziek’ te koppelen.

"Puks Potten en Pannen Band"
(tijdsduur op aanvraag)
Interactieve act met "potten en pannen". Overal is muziek uit te halen en dat doen we dan ook. Een vraag en antwoord spel mondt uit in een heus concert, met dirigenten, dansers/danseressen, alles erop en er aan.

Acts op thema
Acts op thema: bv. schoonmaken, verhuizen, ik maak taart, ……eigen suggesties? Acts op maat zijn altijd mogelijk.

Prijzen op aanvraag
Telefoon: 06-40756162